Particulier Onderzoeker Opleiding

Challenging ourselves to bring new and original ways of learning
Particulier Onderzoeker Opleiding

Particulier Onderzoeker Opleiding

Particuliere Onderzoekers (ook wel privé detective of particulier rechercheur genoemd) word steeds belangrijker. Steeds vaker laten bedrijven misstanden binnen hun onderneming onderzoeken door een particulier onderzoeker, voordat zij de beslissing nemen om met deze misstanden naar buiten te treden. Reden hiervoor zijn o.a. negatieve publiciteit en het feit dat de overheid in de meeste gevallen niet kan assisteren of niet genoeg mensen heeft om deze zaken op te lossen. Ook steeds meer particulieren huren privé detectives in om informatie te vergaren en te analyseren voor zaken zoals: vermissingen, kinderontvoeringen, overspel of stalking.

Alvorens je als particulier onderzoeker mag werken dien je in het bezit te zijn van een geel legitimatiebewijs, afgegeven door het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Om in het bezit te komen van een dergelijk legitimatiebewijs moet men slagen voor het examen van de Stichting Vak examens voor de Particuliere beveiligings organisaties (SVPB).

Vervolgopleidingen:

Global Security Training biedt tevens een uitgebreid pakket aan voor personen die niet alleen de theorie en regelgeving willen leren, maar ook hoe dit toe te passen in de praktijk. Het uitgebreide pakket bestaat uit de PO opleiding in combinatie met de Observatie Training waar de cursist zowel de theorie- als praktijkkennis mee zal opdoen. Dit uitgebreide pakket kan los geboekt worden. Ook wordt er vaak bij particuliere recherchebureau’s gevraagd naar een CCV-D1 Opleiding vanwege de hoge mate van rijvaardigheid die verwacht wordt van bijv. observanten. Deze opleidingen kunnen allen als combinatie training geboekt worden.

Klik op onderstaande button om meer informatie aan te vragen over de Opleiding Particulier Onderzoeker:

Particulier Onderzoeker Opleiding Diploma’s

  • Particulier Onderzoeker (SVPB)

Voor wie?

Iedereen die als onderzoeker, zelfstandig of bij een onderzoeksbureau, wil gaan werken.

Docenten

De docenten hebben ruime praktijkervaring als rechercheur. Zij zijn afkomstig van diverse overheidsinstanties en recherchebureau’s.

 

 

 

De particulier onderzoeker opleiding bestaat uit:

1. Basiskennis PO

2. Wettelijke kaders

3. Onderzoek en rapportage

Duur van de opleiding

De opleiding wordt gegeven in 4 dagen waarbij ook zelfstudie gepleegd dient te worden. 

Aantal deelnemers

Maximaal 15 deelnemers.

 

Opleidingsdata Particulier Onderzoeker Opleiding:

Op aanvraag

Prijs:

€995 euro (BTW vrij)