Covert Close Protection Training

Challenging ourselves to bring new and original ways of learning
Covert Close Protection Training | GST

Covert Close Protection Training

Deze 5-daagse zeer intensieve covert close protection training is ontworpen om cursisten voor te bereiden om onopvallend hun beveiligingswerkzaamheden uit te voeren. VIP’s vragen steeds vaker om onopvallende beveiliging vanwege een stukje privacy, maar ook omdat het in zijn geheel minder opvalt als de VIP beweegt. In Europa waar veelal onbewapend wordt beveiligd is deze manier van werken ideaal. Omdat de close protection officer in Europa vaak geen bewapening heeft wordt er verlangd dat er preventief in plaats van reactief wordt gehandeld, daarom zijn een goede voorbereiding en actuele intelligence van groot belang tijdens het onopvallend werken. 

De training bestaat uit theoretische lessen, interactieve oefeningen en realistische ‘field excersises’ om de cursist een goed beeld te geven hoe covert protection officers hun werk wereldwijd moeten uitvoeren. De Covert CP Training zal in zijn geheel gegeven worden in het oefendorp en in een lokale stad. Er zullen geen wapens gebruikt worden tijdens deze training.

Voorbereiding

Voorafgaand op de Covert CP Training is het noodzakelijk om een Close Protection Opleiding te volgen of ervaring te hebben in Persoonsbeveiliging. 

Deze opleidingen kunnen ook als combinatie training geboekt worden tegen korting en dient aangegeven te worden tijdens het inschrijven.

Maak gebruik van onderstaande button voor meer informatie over deze heimelijke training:

Certificaten

  • Covert Close Protection 

Wat zit er allemaal in het pakket?

  • Opleiding + examens
  • Transport van het vliegveld naar het training center in Polen
  • Accommodatie + voeding

Wat kun je verwachten van de Covert Protection Training?

  • Gegeven in Polen
  • Theoretische- en praktische instructie in het Engels
  • Realistische scenario’s
  • Ervaren instructeurs

Wat neem ik mee?

Onopvallende burger kleding: aardse tinten, spijkerbroeken, onopvallende schoenen, meerdere petjes en jassen

Absoluut niet meenemen: tactische kleding (5.11/salomon/under armour/oakley), kleding met felle kleuren, witte schoenen, fleece jasjes

Covert CP Training Data 2021:

1 oktober – 5 oktober

Prijs:

€ 1650 EURO